Bestellen

Bestellen op de website van My Bash is makkelijk en bestaat uit de volgende stappen:

  • Vanuit je winkelwagentje(rechtsboven in beeld) kun je klikken op “Ga door naar afrekenen” om je bestelling af te ronden.
  • Vervolgens kun je aangeven of het een eenmalige aankoop betreft of dat je een account wilt aanmaken om de volgende keer het bestellen nog sneller te kunnen laten verlopen omdat je dan geen adresgegevens meer hoeft in te vullen.
  • De volgende stap bestaat uit het invullen van je adresgegevens die wij nodig hebben om je bestelling te versturen. Hier kun je ook een ander adres invullen zodat je het pakket bijvoorbeeld ook kunt laten afleveren op je werk of direct bij degene voor wie het pakket bestemd is. Je ontvangt een bevestiging per mail, maar de bestelling wordt ergens anders afgeleverd.
  • Daarna kun je de gegevens nogmaals controleren. Hier kun je de bestelde artikelen en de adresgegevens nogmaals bekijken voordat je verder gaat met betalen.
  • Betalen op My Bash kan via iDeal (online betalen), of door middel van een bankoverschrijving. In dat laatste geval ontvang je van ons de gegevens voor de overschrijving per email. Als je direct online betaalt met iDeal en je de bestelling voor 15.00 uur plaatst, dan versturen wij je bestelling altijd op de volgende werkdag. Betaal je via bankoverschrijving dan versturen wij uw bestelling op de werkdag waarop wij jouw betaling hebben ontvangen.

Zodra je de betaling hebt afgerond dan ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.

Voorwaarden:

Op deze website onder het kopje Algemene Voorwaarden onder aan de pagina treft je de Algemene Voorwaarden van My Bash, zodat je deze te alle tijden kunt inzien. Wil je meer informatie over de artikelen, een bestelling of My Bash? Stuur dan een email naar info@mybash.nl